Jag har cyklat mountainbike och åkt motocross/enduro mer eller mindre hela mitt liv, och jag har dessutom tävlat i mountainbike på hög nivå under flera års tid. De senaste åren har jag tävlat i Masterklassen i Enduro Sweden Series

Jag vill gärna förmedla den glädje som cykling kan ge, och anordnar därför introduktionsutbildningar i downhill i samarbete med Norrköpings Skidklubb. Jag kan också anordna guidade turer i cross country på fina Kolmårdsstigar.

Är Ni ett kompisgäng, en svensexa/möhippa, ett företagsgäng på kickoff eller liknande är downhill den perfekta aktiviteten för Er.

Under denna 1.5h långa introduktionsutbildning går vi tillsammans igenom grunderna i denna spektakulära cykelgren, och Ni får en genomgång i grundläggande teknik som hur man tar sig upp med liften, hur man bäst positionerar sig på cykeln, kurvtagning, bromsteknik, spårval med mera.
Utbildningen sker i samarbete med Norrköping Skidklubb i Yxbackens cykelpark strax utanför Norrköping. 
De enda förkunskaper som krävs är att kunna cykla, den blå nya leden Snoken i Yxbacken Cykelpark är byggd så att alla kan ta sig ner och ha kul på hjul.

Kontakta mig för mer information och bokning. Använd gärna kontaktformuläret på hemsidan eller ring 0768-903850.